Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Rijeka Tattoo Expo" - čak 66 majstora tetovaže iz 15 zemalja svijeta

24.11.2016.

11:51

Autor: Iva Črnjar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Završne su pripreme 6. "Rijeka Tattoo Expo" u tijeku, a manifestacija počinje u petak, 25. studenog, u 12 sati. "Rijeka Tattoo Expo" održat će se ovaj vikend u Sportskoj dvorani Kostrena s dosad najvećim brojem tattoo artista, njih čak 66 iz 15 europskih zemalja.

Ova manifestacija prvi put je održana 2010. godine kao prva tattoo konvencija u Hrvatskoj sa svega 10 artista, da bi se u posljednja tri izdanja transformirala u događaj međunarodnog karaktera. Uz tattoo natjecanje, koje će svaki dan imati po četiri kategorije te dodatnu petu u nedjelju za najbolju tetovažu Expa, posjetitelji će moći uživati i u popratnom zabavnom programu u kojem nastupaju plesna skupina, pole dance, glazbeni izvođači, mađioničar, Capoeira show. Zabavni program počinje svaki dan u 16:30 i traje do proglašenja pobjednika tattoo natjecanja koje je zakazano za 21 sat, a u nedjelju za 19:30.

"Rijeka Tattoo Expo" ima i humanitarni karakter pa će se tako prikupljati donacije za dvije kostrenske obitelji koje imaju djecu s poteškoćama u razvoju. Akcija započinje u petak, a nastavlja se i kroz prosinac na manifestacijama Mikulna u Kostreni te 38. Ri Rock festivalu. Akcija doniranja održava se u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Kostrena, Udrugom Ri Rock i NL Professional Hairdresser & Barber Shopom. Karte za "Rijeka Tattoo Expo" moći će se kupiti na ulazu u Sportsku dvoranu gdje se konvencija i održava. Cijena ulaznice za jedan dan je 30, a za sva tri dana 40 kuna. Vrata se otvaraju u petak u 12 sati, a subotu i nedjelju u 10 sati.

Sve ostale informacije, kao i popis sudionika, možete pronaći na internetskoj stranici Rijeka Tattoo Expo.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.