Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rijeka u objektivu američke videoblogerice Ashley Colburn

01.10.2017.

12:27

Autor: Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovoga rujna Rijeku je posjetila jedna od najpoznatijih svjetskih putnica, videoblogerica Ashley Colburn, a kao rezultat njenog trodnevnog posjeta nastao je video koji je dostupan na stranicama www.visitRijeka.hr, a uskoro će biti dostupan i na njezinim internetskim stranicama i YouTube kanalu.

Trominutni video pokazuje riječke lokacije koje su najviše oduševile ovu Amerikanku – ribarnicu, Korzo, katedralu sv. Vida, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, izložbu torpeda te Trsatski kaštel.

Ashley Colburn je američka televizijska novinarka i producentica, dobitnica dvije prestižne televizijske nagrade Emmy, od kojih je jednu dobila za svoj prvi dokumentarac snimljen u Hrvatskoj „WOW! Croatia“. Colburn se specijalizirala za putne dokumentarce i promoviranje zemalja, a njezine se televizijske serije snimljene u više od 30 zemalja „Takeoff with Ashley Colburn“ i „Wonders“ emitiraju diljem svijeta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.