Hrvatski radio

Radio Rijeka

Rivijera Crikvenica bit će domaćin 22. izdanja turističke burze "Put“

20.11.2021.

12:45

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: TZ Crikvenica

Foto: TZ Crikvenica

Foto: - / -

Na jednom od najznačajnijih turističkih susreta u Hrvatskoj okuplja se 170 djelatnika iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

Turistička burza "Put" u organizaciji DMK Vall 042 d.o.o. i Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) ove će godine doživjeti svoje 22 izdanje u hotelu "Katarina" u Selcu od 23. do 25. studenoga 2021. godine. Burza se održava svake godine u drugoj hrvatskoj destinaciji, a prošla je, zbog pandemije, održana prije dvije godine u Gradcu.

Osim radno-poslovnog dijela kojem je osnovni cilj predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim raspravama i prezentacijama te aktivnim druženjem sudionika. 

"S posebnim zadovoljstvom mogu reći da je Rivijera Crikvenica prihvatila prijedlog za domaćinstvo, jer smo prepoznali priliku koju dobivamo da velikom broju turističkih profesionalaca, a osobito stranim agencijama i novinarima pokažemo bogatstvo turističke ponude. Posebno me veseli što u teškim uvjetima za međunarodna putovanja i ove godine, osim domaćih, dolaze predstavnici turističkih agencija iz Slovačke, Slovenije, Češke, Bosne i Hercegovine", kazala je direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić.

Turistička zajednica Grada Crikvenice je primila vijest da su na području Rivijere Crikvenice za 2020. godinu nagrađeni Hotel Esplanade u Crikvenici, u kategoriji ugostiteljstvo - objekti s ponudom smještaja te Muzej Grada Crikvenice, koji je nagrađen kao novi projekt u turizmu s posebnim priznanjem za izložbu Prva na Jadranu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.