Hrvatski radio

Radio Rijeka

Robert Ferlin nominiran za Zlatni studio za radijski glas godine!

20.01.2018.

15:34

Autor: Radio Rijeka

Robert Ferlin (Foto: Pixsell)

Robert Ferlin (Foto: Pixsell)

Foto: - / -

Omiljeni voditelj vašeg omiljenog radija nominiran je za nagradu Zlatni studio za radijski glas godine! Bude li dovoljno vaših glasova, Robert Ferlin mogao bi postati dobitnik nagrade koja se dodjeljuje najboljima u svijetu televizije, filma, radija, kazališta i glazbe.

Stručni ocjenjivački sud nominirao je po pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno dvadeset kategorija, držeći se kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Konkurencija je u svim kategorijama bila izrazito jaka, a stručni ocjenjivački sud, koji su činili Romina Peritz, Nenad Polimac, Jurica Pavičić, Zrinko Ogresta, Klara Rožman, Božo Sušec, Branko Matutinović, Ivana Mikuličin, Tomislav Čadež, Vinko Brešan, Maja Kruhak, Zrinko Tutić, Predrag Martinjak, Ante Gelo, Tina Premec, Sonja Šarunić i Irina Čulinović odabrao je najbolje za 2017. godinu. 

Hrvatska radiotelevizija zastupljena je s ukupno devetnaest nominacija, od kojih se jedna odnosi na Radio Rijeku, odnosno Roberta Ferlina, čija je Tužibaba, koju tako rado slušamo petkom ujutro, već desetljećima jedna od najpopularnijih radijskih emisija u Hrvatskoj.

E sad – kako glasovati? Nagradu Zlatni studio pokrenuo je tjednik Studio Jutarnjega lista, a svoje glasove možete uputiti internetom, preko mrežnih stranica jutarnji.hr, ili putem kupona iz tjednika Studio. Glasovi se dodjeljuju u dva biračka kruga: u prvome krugu glasuje se za jednoga od ponuđenih kandidata, a zatim se glasovi zbrajaju i po tri nominacije s najviše glasova u svakoj kategoriji kreću u drugi krug. Publika zatim ponovno glasove daje najboljima, a drugi krug završava 19. veljače. Odluku o pobjednicima donose glasovi pristigli putem mrežnih stranica jutarnji.hr (50 posto) i kuponima iz tjednika Studio (50 posto). 

Svečana dodjela nagrada Zlatni studio održat će se u utorak 27. veljače uz izravan televizijski prijenos na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2). Navijamo i glasujemo za naše, naravno!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.