Hrvatski radio

Radio Rijeka

Robert Ferlin - radijski glas godine!

02.02.2019.

20:59

Autor: Boris Kanazir

Foto: HRT

Foto: HRT

Foto: - / -

Naš Robert Ferlin osvojio je nagradu "Zlatni Studio" u kategoriji Radijski glas godine, koju dodjeljuju čitatelji Jutarnjeg lista i Studija. Zahvaljujući vašim glasovima, Ferlin i Radio Rijeka ušli su u finale izbora za radijski glas i radio godine.

Glasovima slušatelja našeg radija, odnosno svih koji su "kliknuli" za Roberta Ferlina ili kuponom za njega glasovali, u Rijeku stiže vrijedna nagrada - "Zlatni Studio" za radijski glas godine! U ovoj su kategoriji, uz Ferlina, u finalu bili Frano Ridjan i Ivana Mišerić.

"Hvala svima koji su glasali, hvala Jutarnjem što je podržao glasovanje za radijske glasove, nadam se da će to mnogim mladim kolegama biti dobra smjernica. Hvala mojoj Radio Rijeci. Hvala i mojoj predivnoj djeci što su me podržavala, iako mi je radio ponekad bio ispred njih. Hvala mojim roditeljima i dvjema damama zbog čijeg sam ignoriranja i zafrkavanja večeras ovdje. Hvala vam, ljudi, i slušajte radio! Bilo koji. Sve radije", rekao je Ferlin sa "Zlatnim Studijem" u svojim rukama.

Valja još jednom ponoviti zašto je stručni žiri Roberta Ferlina uopće nominirao za ovu nagradu: "Legendarni radijski voditelj, osim po emisiji 'Tužibaba', u kojoj prima pohvale i pokude slušatelja na račun svih službi i institucija, sjajan je i kao sportski reporter, pogotovo s nogometnih terena. Zaštitni znak Radio Rijeke, bez dlake na jeziku."

I Radio Rijeka bila je u konkurenciji za osvajanje titule radija godine zbog toga što je "jedna od najslušanijih radijskih postaja u Hrvatskoj, desetljećima najslušanija u regiji, diči se time što u svom programu nema zabranjenih tema, a njeni voditelji su osebujni, duhoviti profesionalci, koji svojim pristupom poslu ovaj radio čine drugačijim od drugih."

Nagrada, nažalost, nije stigla na Korzo 24, ali i ulazak u finale, činjenica da nas svakodnevno slušate i podržavate, za nas je velika stvar. Još vam jednom na tome zahvaljujemo, kao i na svim glasovima koje ste nam dali!

Galerija
Foto: Lucija Fanton / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-
Foto: Anito Jelović / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-Foto: Anito Jelović / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-Foto: Anito Jelović / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-Foto: Anito Jelović / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.