Hrvatski radio

Radio Rijeka

Royal beach - nova ekskluzivna plaža sa brojnim sadržajima

12.03.2016.

08:43

Autor: Odri Ribarović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Novo lice turističke Opatije stvara se zajedno sa hoteljerima koji uz luksuzne hotele uređuju i elitna kupališta. Nakon prestižnog kupališnog resorta "Lido" otvorenog prošle sezone, ova slijdeća bit će u znaku novog atraktivnog kupališta u blizini gradske luke.

Riječ je o Royal Beachu - novoj opatijskoj ekskluzivi. Sunčališta na samome moru, bazeni za djecu, sve od prirodnog drva i kamena s posebnim naglaskom na hortikulturu - skori je ovosezonski pogled na novu ekskluzivnu opatijsku plažu vrijednu 3 i pol milijuna kuna.

Projekti izgradnje plaža odnosno kupališta u Opatiji su jako vrijedni isto kao što su vrijedne investicije koje idu u tom smjeru. Najbrojniji hoteli su upravo hoteli sa 4 i 5 zvjezdica i oni jednostavno podrazumijevaju da i plaže budu visoke kvalitete To je ono što gost danas i očekuje u takvoj destinaciji. Evo ova plaža je jedan odličan primjer i sigurna sam da će zadovoljiti potrebe i onog najzahtjevnijeg gosta, rekla je Suzi Petričić, direktorica Turističke zajednice grada Opatije.

Na nedavno zapuštenom obalnom pojasu u blizini opatijske luke i već započete radove na gatu za prihvat turističkih brodica - punom se parom gradi novo kupalište Royal beach.

Ivan Sarajlić iz Odjela korporativnih komunikacija Milenij hotela, pojašnjava kako je
 planirani dovršetak radova u lipnju ove godine. Kupalište je namijenjeno i gostima hotela, ali naravno i svim stanovnicima Opatije.

Bit će to nova opatijska kupališna ekskluziva za dnevni i noćni provod s odvojenim prostorom za wellnes, raznovrsne animacijske i druge zabavno-rekreativne programe. S mogućnošću da se u kupaćem kostimu, na ležaljci naruče vrhunski gastrospecijaliteti, i uživa u carskoj Opatiji. Baš kao u vrijeme njezinih najslavnijih dana.

Prilog Odri Ribarović:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.