Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sabina Urbanc iz Fužina najbolja turistička iznajmljivačica u Hrvatskoj!

24.04.2019.

12:01

Autor: Neva Funčić

Sabina Urbanc (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

Sabina Urbanc (Foto: Neva Funčić / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

"Nama sezona traje 365 dana, ne smeta kiša ili loše vrijeme, gosti dolaze na odmor i uživaju", govori vlasnica Apartmana Sabina iz Fužina. Sabina Urbanc dobitnica je ovogodišnjeg 22. Turističkog cvijeta u kategorijama za najboljeg iznajmljivača u Hrvatskoj i najbolji "pet friendly" objekt.

Fužinarska poduzetnica ove je godine na dodjeli nagrada u Splitu nadmašila konkurenciju s jadranske obale i cijeloga kontinenta, ali nagrada nije slučajna. Sabina je 2016. godine osvojila Turistički cvijet za najbolji bike friendly objekt, a 2017. bila je najbolja iznajmljivačica na kontinentu.

U devet godina je od jednog stigla do tri apartmana, s čuvanim prostorom i opremom za bicikle, s apartmanima koji su opremom prilagođeni planinarima kojima treba brzi servis odjeće, s okućnicom u kojoj uživaju i kućni ljubimci koji imaju tretman posebnih gostiju.

"Dočekamo ih s poslasticom, posebnim ležajevima, posudama za hranu i vodu", kaže Sabina te dodaje da su vlasnici životinja prijatni i zahvalni gosti koji se vraćaju. Sabina kaže kako je kao domaćica uvijek na raspolaganju gostima - za savjet kojom stazom krenuti, što posjetiti i što novoga doznati.

Uči jezike, upoznaje nove trendove i nove ljude. "Mnogo zanimljivih gostiju već mogu zvati prijateljima i drago mi je da se vraćaju", kaže najbolja iznajmljivačica u Hrvatskoj, koja u Fužinama ove godine očekuje odličnu turističku sezonu, s puno cvijeća! Sabina Urbanc gostovala je u našoj emisiji "Tris", poslušajte:

Sabina Urbanc, najbolja iznajmljivačica u Hrvatskoj; pripremila Neva Funčić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.