Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sajam mogućnosti - ideje za kvalitetno vrijeme i povjerenje u policiju

10.05.2017.

14:13

Autor: Lea Domijan Fišter

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sajam mogućnosti 2017. okupio je u dvorani na Zametu učenike četvrtih razreda iz 24 riječke osnovne škole. Grad Rijeka i Policijska uprava primorsko-goranska ovakvim skupovima pokušavaju potaknuti djecu na kvalitetno provođenje slobodnog vremena te na stjecanje povjerenje u policiju.

Zabavni program, glazba i mažoretkinje, štandovi raznih udruga, razgledavanje policijskih vozila i tehnike, pod zajedničkim nazivom Sajam mogućnosti. O tome su govorile Ingrid Mavrić iz Odjela prevencije PU primorsko-goranske i Karla Mušković iz riječke gradske uprave. 

Susreli smo i učiteljicu Irenu Drnić s učenicima iz Osnovne škole Fran Frankovićkoji su iznijeli vlastite dojmove. Djeca su se ipak najbolje zabavljala razgledavajući policijska vozila i tehniku, no zvijezda cijelog događanja bio je službeni policijski pas - belgijska ovčarka Nera, koja je uz policijskog vodiča demonstrirala svoje vještine te zaradila najveći pljesak dječje publike. Poslušajte:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.