Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sajam ugostiteljske opreme u Opatiji - prvi put na Kvarneru

12.11.2015.

14:12

Autor: Marijana Smokvina, Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Više od 50 izlagača iz Hrvatske i inozemstva okupilo se na sajmu opreme za hotele, apartmane, restorane i ostale ugostiteljske objekte "HoReCa Adria" što je danas počeo u Sportskoj dvorani "Marino Cvteković" u Opatiji.

Kvarner kao vodeća hrvatska turistička regija prvi put dobiva ovu vrstu sajma na kojem svi što se bave turizmom mogu vidjeti najnovije trendove, opremu za svoje objekte i usluge. Na temelju toga moći će se kvalitetno pripremiti za sljedeću turističku sezonu.

Na sajmu se može vidjeti profesionalna oprema za kuhinje, stolno posuđe, zavjese, tende, namještaj za sobe i apartmane, sustavi za profesionalno pranje i održavanje rublja i još mnogo toga. Događanje ima i edukativnu ulogu: između ostaloga, govorit će se o stanju i perspektivi ugostiteljstva Kvarnera.

Sajam HoRaCe Adria ostaje otvoren do subote 14. studenoga, a ulaz je besplatan za sve posjetioce koji se prethodno registriraju na internetskoj stranici www.horeca-adria.com. Ondje možete pronaći i program događanja na sajmu. Poslušajte prilog:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.