Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sandro Bastiančić kantautor godine!

12.01.2023.

09:55

Autor: Albert Petrović

Sandro Bastiančić

Sandro Bastiančić

Foto: HR / HRT

Sandro Bastiančić našao se nakon 27 godina u elitnom društvu dobitnika godišnje nagrade "Music pub"-najstarije glazbene nagrade u Hrvata. Nakon 1995.kada je "S dlana boga pala si" bio proglašen naj rock-hitom,ekipa ove kultne emisije Hrvatskog radija, odabrala je Sandra za kantatutora godine,a povod je bio lani objavljen album "Šlager sezone".

Bio je to i više nego dovoljan povod da ugostimo "Jegija", kako ga od milja zovu prijatelji i suradnici, u programu Radio Rijeke. 


Sandra smo zatekli pri povratku iz studija Roberta Funčića gdje priprema novi album s deset pjesama za koji još nema ime, a na putu za bazen gdje obavlja posao trenera u plivačkom klubu "Kantrida", koji je iznjedrio nove riječke i državne plivačke nade.


Što Sandru znači ova nagrada i zašto je više cijeni nego Porin, namjerava li biti kantautor ili član banda te što je zaboravio reći Massimu i zbog čega žali, poslušajte u razgovoru:

Sandro Bastiančić u elitnom društvu dobitnika godišnje nagrade "Music pub"

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.