Hrvatski radio

Radio Rijeka

Senzacionalni pop-operni trio Il volo ovoga ljeta u Opatiji

19.02.2020.

10:25

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Festival Opatija

Foto: Festival Opatija

Foto: - / -

Nakon najave nastupa Toma Jonesa i jednog od najpoznatijih komičnih baletnih ansambala na svijetu Les Ballets Trockadero de Monte Carlo, kao i nastupa regionalnih zvijezda Željka Joksimovića i Zdravka Čolića, iz Festivala Opatija stiže vijest o još jednom uzbudljivom glazbenom gostovanju.

U sklopu manifestacije Ljeto na Ljetnoj 2020., Festival Opatija u suradnji sa Star Produkcijom iz Zagreba, organizira dolazak trenutno najpopularnijeg europskog pop-opernog trija, spektakularnih Il Volo! Opatijska Ljetna pozornica će 1. srpnja 2020. biti jedna od postaja njihove svjetske turneje pod nazivom "The Best Of 10 Years".

Il Volo, koji čine bariton Gianluca Ginoble te dva tenora Piero Barone i Ignazio Boschetto, svjetske su zvijezde omiljene među svim generacijama. Mnogi ih uspoređuju i smatraju nasljednicima Tri tenora, a upravo je Plácido Domingo otkrio njihov veliki potencijal.

Hrvatska publika imala ih je prilike prvi put gledati u zagrebačkoj Areni 2018. godine gdje su raspametili publiku i obećali povratak u Hrvatsku, a Opatija je mjesto gdje će 2020. obećanje ispuniti.

Ulaznice su krenule u prodaju danas, 17. veljače, u uredu Festivala Opatija i na ovlaštenim prodajnim mjestima sustava Eventim. Cijene ulaznice kreću se od 250 kuna do 850 kuna, ovisno o sektoru sjedenja.

Foto: Festival Opatija

Foto: Festival Opatija

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.