Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sjećate li se Matsubare? Nekadašnji igrač Rijeke danas komentira utakmicu Japan - Hrvatska!

05.12.2022.

12:24

Autor: Vedrana Lisica Pavlović

Matsubara, nekadašnji igrač Rijeke, komentira Svjetsko prvenstvo za japansku televiziju

Matsubara, nekadašnji igrač Rijeke, komentira Svjetsko prvenstvo za japansku televiziju

Foto: Matsubara, privatni arhiv / -

Uoči dvoboja za četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Japana, zvali smo Japan i umirovljenog nogometaša Yoshiku Matsubaru koji je igrao u Rijeci kobne 1999. a danas za japansku televiziju komentira utakmicu između Hrvatske i Japana.

Hrvatska reprezentacija je nevjerojatna, izvrsna, a ima možda i najbolji vezni red na svjetskom prvenstvu, ali slaba točka joj je napadač u klasi Mandžukića, mišljenja je simpatični Matsubara, koji ističe kako misli da će za današnju utakmicu krucijalni biti Perišić i Kramarić


Nije mu nedostajalo riječi hvale za reprezentaciju Japana, pa tako ističe kako su kao momčad vrlo kohezivni, samouvjereni i vjeruju u timski rad, a brzo se mogu prilagoditi svakoj situaciji na terenu.


O finalnom rezultatu današnje utakmice kaže da će on ići u korist Japana bude li se utakmica završila u regularnih 90 minuta, no bude li produžetaka ili penala, misli da bi ipak mogla pobijediti Hrvatska.  


Matsubara se za kraj prisjetio svojeg vremena u Rijeci, otkrio nam kako je i dalje u kontaktu s Igorom Musom te dodao da voli Rijeku i Armadu i kako bi se volio u Rijeku vratiti bude li za to prilike. Poslušajte:

Yoshika Matsubara o Hrvatskoj reprezentaciji i Rijeci

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.