Hrvatski radio

Radio Rijeka

Škola za život po modelu Pršić i Šešo: kada 'moram' postaje 'želim'

13.10.2019.

11:18

Autor: Iva Pavletić Crnić

Foto: Borna Filić / Pixsell

Foto: Borna Filić / Pixsell

Foto: - / -

U trsatskom ogranku Gradske knjižnice Rijeka u petak je održana promocija knjige autorica Emine Pršić i Ivane Šešo "Ljubav, beba, blagostanje i sranje". To je treća knjiga tih autorica koja na specifičan, a jednostavan način donosi priču o ljubavnim vezama i kaosu koji se događa rođenjem djeteta.

Inovativan način pisanja Emine Pršić i Ivane Šešo izaziva pozornost, ali je i predstavljanje knjige izazvalo veliku pažnju i oduševljenje prisutnih, jer su autorice ukratko, a opet toliko konstruktivno približile knjigu i prikazale svakodnevicu u njenom najrealnijom obliku, bez imalo uljepšavanja.

Upozoravajući da je život svuda oko nas podsjetile su da je život baš takav kakav je i da ga trebamo živjeti punim plućima, ne skrivajući emociju i uživati u svemu dobrom, ali i lošem što nosi.

Otvoreno, iskreno, jednostavno Pršić i Šešo govorile su o knjizi i o životu, o njihovom modelu 'škole za život'... u programu HRT Radio Rijeke, poslušajte:

Škola za život by Pršić i Šešo: kada 'moram' postaje 'želim', pripremila Iva Pavletić Crnić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.