Hrvatski radio

Radio Rijeka

Slatka priča na Rivijeri Crikvenica - 3. Festival kolača i sladoleda

13.09.2015.

12:03

Autor: Josip Krmpotić, Virna Baraba

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ovaj je vikend na Rivijeri Crikvenica posebno sladak. Toplina sunca, miris mora, čist zrak i mediteransko zelenilo još su ugodniji i ljepši, jer ih zaslađuju brojna ukusna gastro iznenađenja.

U tijeku je treći po redu Festival kolača i sladoleda, a Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce posjetitelje dočekuju s ukusnim i originalnim slasticama.

U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremaju se posebna ponuda slastica pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u Torti "Frankopan", domaćem sladoledu, crikveničkim, ledenim, Tiramisu i "sushi" palačinkama, torti od čokolade i crnog piva i mnogim drugim tradicionalnim i poznatim, ali i novim okusima.

Organizator Festivala kolača i sladoleda je Turistička zajednica Grada Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i "Zagrebačka banka" d.d.  Suorganizator je Udruga umirovljenika Grada Crikvenice "Sunce".

O slatkoj priči te o turističkim rezultatima Josip Krmpotić je razgovarao s direktoricom TZG Crikvenice Marijanom Biondić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.