Hrvatski radio

Radio Rijeka

14:03 / 26.01.2016.

Autor: Jelena Butković

Slavko Linić: Bolje Komadina nego Milanović, ali ne vraćam se u SDP!

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Smatram da je Zlatko Komadina puno prihvatljivije rješenje nego Zoran Milanović koji uvijek samo svoje izabranike tetoši, a ostale nastoji izbaciti iz stranke, rekao je danas bivši član SDP-a Slavko Linić.

"Sada oporbeni SDP je razjedinjen, a da je tome tako najviše je doprinio predsjednik stranke Zoran Milanović koji je vodio stranku na autoritativan način", kaže bivši član stranke Slavko Linić komentirajući stanje u stranci uoči izbora za predsjednika SDP-a koji će se održati 2. travnja. 

Linić smatra da je Zlatko Komadina bolji kandidat, a dođe li on na čelo SDP-a, Linić je, kaže, spreman pomoći - ali se u SDP ne misli vratiti. 

"Za mene osobno to više nema nikakvog značaja. Ja se više ne mislim baviti stranačkim radom, imam i puno godina. Smatram da imam ogromno znanje, ogromno iskustvo, mogu pomoći stranci, ali kao nestranački čovjek, u stvaranju takvog programa da se ponovno vrati povjerenje birača. To je ono što mogu uvijek raditi jer imam volje i znanja, ali biti član, baviti se članstvom, educiranjem članstva, to više ne!", rekao je Linić. Poslušajte izjavu:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.