Hrvatski radio

Radio Rijeka

Snježana Pejčić: svaki dan naporni treninzi uoči Olimpijade

30.04.2016.

13:17

Autor: Iva Pavletić Crnić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Jedna od najtrofejnijih hrvatskih sportašica, Riječanka Snježana Pejčić gostovala je u emisiji "Klasa optimist" Radio Rijeke. Simpatična i vedra, uvijek nasmijana, Snježana je ispričala sve detalje o zlatnoj medalji i novom svjetskom rekordu ostvarenom u Rio de Janeiru na natjecanju Svjetskog kupa.

Konkurencija na svjetskoj razini je jaka i nije lako biti na samom vrhu svjetske streljačke elite, otkriva nam Snježana Pejčić. Svakodnevno se priprema za Olimpijske igre u kolovozu koje će se također održavati u Rio de Janeiru. Treninzi su naporni i svakodnevni, a kada se ne trenira, tada se ili putuje ili natječe.

Kofer je uvijek spreman jer su putovanja sastavni dio života, kaže Snježana. Na upit ima li uopće slobodnog vremena, odgovorila je kako ima jedna izreka koja je veseli i koja kaže: "volim slobodno vrijeme i rado ga se sjećam." Ispričala nam je i kako se zaljubila u streljaštvo te kako od prvog trena kada je zapucala - pušku ne ispušta iz ruku.

Poslušajte našu ovotjednu radijsku optimisticu, najbolju svjetsku streljačicu Snježanu Pejčić u razgovoru s Ivom Pavletić Crnić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.