Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Spring in Kvarner": međunarodni folklor od Rijeke do Crikvenice

05.06.2015.

12:38

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Baš onako kako i treba - ne čekaju da se nešto samo od sebe dogodi, nego događaje dovode u grad i okolicu te tako projektu "PPS 365" ili "Pred i pod sezona 365 dana" Hrvatske turističke zajednice daju pravi vjetar u jedra.

Turističke zajednice Crikvenice, Novoga i Vinodolske općine imaju se čime pohvaliti, a Turistička zajednica Grada Rijeke već popodne nudi jedan od puno dobrih poteza. Počnimo od najbližeg događanja - premda mu je naziv "Spring in Kvarner", zbog temperature više daje na "summer", no u svakom slučaju zborovi, plesači, folklor iz Bugarske, Ukrajine, Litve, Austrije i Moldavije od 17:00 nastupa na Korzu. Ako niste otputovali, dođite!

Mi ćemo za istom tom ekipom Jadranskom magistralom do Crikvenice, gdje nastupaju sutra. A od danas turistička kartica rivijere Crikvenica - Novi Vinodolski - Vinodol član je tzv. "zajedničke tiskane obitelji". U projektu je čak 49 novih, za bolje dane zainteresiranih, i u pet kategorija podijeljenih. Svaki prijavljeni gost dobije karticu, ona mu vrijedi pet dana i omogućava 10% povoljnije cijene u kupovini, izletima, restoranima, rekreaciji na cijeloj rivijeri gdje odmor znači više. Poslušajte prilog Josipa Krmpotića i pogledajte program manifestacije "Spring in Kvarner":

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.