Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sretna Nova!: Rijeka dočekuje 2019. na otvorenom

31.12.2018.

12:35

Autor: Tatjana Sandalj

Pripreme na Korzu (Foto: Tatjana Sandalj / HRT Radio Rijeka)

Pripreme na Korzu (Foto: Tatjana Sandalj / HRT Radio Rijeka)

Foto: - / -

Podne je prošlo, a gdje ćete biti u ponoć? Ako je odabir Rijeka, na otvorenom, onda je to riječko Korzo nad kojim će vatromet letjeti s krova Robne kuće Ri. Kakav je raspored izvođača na pozornici, provjerite u nastavku.

Program novogodišnjeg dočeka na Korzu, u organizaciji Grada Rijeke, na pozornici pored Kraša i Trga Republike Hrvatske počet će u 22 sata. 

Predviđeno je da Nord nastupa od 22:00 do 22:45 sati; Fit do ponoći; Whiteheads do 1:15 sati, a nakon toga Vojko V do 2:30 sati.

Kako su Whiteheads najavili nastup u programu Radio Rijeke provjerite ovdje, a ovdje provjerite sve o regulaciji prometa u novogodišnjoj riječkoj noći.

 

Klizalište, u adventskom parku, na Trsatu odtvoreno je posljednjega dana 2018. godine do 22:00 sata, a 1. siječnja moći ćete klizati od 10:00 do 23:00 sata.

Nakon prošlogodišnjeg prvog dočeka Nove na Trsatskoj gradini ove su godine pripremili dva programa, a najmlađi su već svoje odradili tijekom prijepodneva uz klaunove i mađioničara.

Onaj 'pravi odrasli' doček bit će uz legendarnog DJ-a Šošu, hrvatskog kralja lounge glazbe koji će svojim ekskluzivnim DJ setom rasplesati posjetitelje u kombinaciji housea, etna, worlda i klasike, začinjeno elektronikom. U adventskom parku ponoć će se dočekati uz Splash trio te domaće i strane hitove.

Poslušajte neke od novogodišnjih želja Riječana:

Prednovogodišnji muving na Korzu (Foto: Tatjana Sandalj / HRT Radio Rijeka)

Prednovogodišnji muving na Korzu (Foto: Tatjana Sandalj / HRT Radio Rijeka)

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.