Hrvatski radio

Radio Rijeka

ŠTA DAnas? Odgovor nudi suradnja turističkih zajednica riječkog prstena

09.06.2016.

15:19

Autor: Larissa Smokvina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Projekt "ŠTA DAnas?" mjesečni je vodič događanja i zajednička mrežna stranica turističkih zajednica gradova i općina riječkoga prstena - Bakra, Kostrene, Kraljevice, Čavli, Jelenja, Viškova, Kastva, Klane i Rijeke.

Suradnja turističkih zajednica Rijeke i prstena počela je još 2009. godine, a do danas je rezultirala nizom zajedničkih aktivnosti i projekata. Ističe se biciklistička transverzala Bike Rijeka. Projekt ŠTA DAnas?, mjesečni vodič događanja predstavljen danas u Kastvu u tiskanom i elektroničkom obliku, logičan je nastavak.

Tiskano izdanje na hrvatskom i engleskom jeziku na 36 stranica objedinjuje sva zbivanja na području Rijeke, Bakra, Kostrene, Kraljevice, Čavli, Jelenja, Viškova, Kastva i Klane tijekom lipnja. Kao i elektroničko, najažurniji je izvor informacija o izložbama, kulturnim manifestacijama, sportu, klupskoj sceni i još nizu događanja.

Neki od šest tisuća primjeraka tiskane brošure ŠTA DAnas? možete dobiti u mnogobrojnim turističkim informativnim centrima, a turistima će ga dijeliti i na graničnim prijelazima. Elektroničko izdanje ima desktop i mobilnu aplikaciju na adresi www.stadanas.info.

Zajednički nastup turističkih ureda Rijeke i riječkog prstena projektom ŠTA DAnas? rezultirao je kvalitetnim turističkim proizvodom, čiji je cilj bolje informirati turiste o odredištu te povećati njihovo zadovoljstvo i turističku potrošnju. Poslušajte prilog:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.