Hrvatski radio

Radio Rijeka

Stephen Williams pobjednik je pete etape biciklističke utrke CRO Race

02.10.2021.

14:27

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir

Foto: Boris Kanazir

Foto: - / -

Pretposljednja dionica međunardone utrke Cro Race vozila se u dužini od 137,5 kilometara od Rapca do cilja u Opatiji, a prošla je i kroz središte Rijeke. CRO Race završit će sutra šestom etapom od Samobora do Zagreba.

Britanski biciklist Stephen Williams pobjednik je pete etape biciklističke utrke CRO Race. Velšanin Steven Williams završio je utrku za 3 sata, 30 minuta i 36 sekundi s prosječnom brzinom od 41 km na sat.

U Opatiji je održan i virtualni Kids Cro Race gdje su pobjednici bili David i Natali iz Osnovne škole Viktor Car Emin, Nika iz Osnovne škole Sveti Matej te Matej iz Osnovne škole Andrija Mohorovičić.  Oni su tako ušli u konkurenciju za ukupnu pobjedu, a sutra će u Zagrebu biti poznato tko su ukupni pobjednici ovog natjecanja za najmlađe.

Cilj je ove virtualne utrke za mlade potaknuti što više djece na rekreaciju i sport, a pritom stvoriti svijest o pozitivnim učincima na zdravlje koje kretanje biciklom donosi društvu i pojedincima. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.