Hrvatski radio

Radio Rijeka

Strenja: Most je brod koji je otplovio bez mene

20.05.2020.

12:14

Autor: Neva Funčić

Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

Foto: - / -

"Ne napuštam brod koji tone. Most ima budućnost i dobiti će mandate. Most je puno napravio i to je samo brod koji je otplovio bez mene", rekla je bivša saborska zastupnica Ines Strenja komentirajući u programu Radio Rijeke najavu da napušta politiku.

Ines Strenja je tijekom devetog saziva Sabora bila predsjednica Odbora za zdravstvo i socijalnu politiku, a bila je članica Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, Odbora za europske poslove i Odbora za međuparlamentarnu suradnju. Također, bila je zamjenica člana izaslanstva Hrvatskoga sabora u Parlamentarnoj skupštini Mediterana.

"Bilo je časno biti s tobom rame uz rame, u borbi za neku bolju Hrvatsku. Sretno ti bilo prijatelju, ma gdje nastavio svoju borbu. Ja sam svoju u politici završila. Vidimo se", napisala je Strenja na Facebooku svega 15 minuta nakon što je Slaven Dobrović objavio da napušta Most.

Uz zahvalu svima koji su joj na izborima poklonili povjerenje, što je radila tijekom svog boravka u Saboru podsjetila se i razloge prestanka bavljenja politikom objasnila je Strenja u razgovoru kojeg možete poslušati u nastavku:

Strenja: Most je brod koji je otplovio bez mene, pripremila Neva Funčić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.