Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sve za našu djecu: opremimo senzornu sobu!

14.05.2019.

11:53

Autor: Albert Petrović

Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka

Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Četvrta humanitarna akcija "Sve za našu djecu" završava u četvrtak 16. svibnja velikim koncertom na Trgu Riječke rezolucije gdje će nastupiti Leteći odred, Alen Islamović, Neno Belan, Gustafi, Jole, Mia Negovetić, Marko Tolja, Colonia, Nikolina Tomljanović, Mauro Staraj, Koktelsi i mnogi drugi.

Pozivom na broj 060 9009 građani mogu donirati pet kuna + PDV za Udrugu za sindrom Down Rijeka 21. Cilj je prikupiti 154 tisuće kuna za opremanje senzorne sobe za terapiju osoba s Downovim sindromom.

Organizatori su Udruga Riječko srce i Kanal Ri, koji će, uz Tv Istru, od 18 sati prenositi koncert iz centra Rijeke, a građani mogu doprinijeti akciji pozivom na humanitarni telefon.

Prihod je namijenjen Udruzi za sindrom Down Rijeka 21, a iskoristit će ga za opremanje senzorne sobe potrebne za terapiju djece. 

Neka od njih prisustvovala su najavi završnog koncerta na Korzu, između ostalih i dječak Andro koji je izveo početni udarac na utakmici Rijeka-Dinamo, a koji je stigao u pratnji oca Alana, poslušajte:

Alan: Andro je zvijezda, pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.