Hrvatski radio

Radio Rijeka

Sveučilište u Rijeci: zbog izvrsnosti vidljivi u zajednici

18.12.2018.

17:45

Autor: Tatjana Sandalj

Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka

Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Na kraju godine u kojoj su obilježavali 45. obljetnicu i 385 godina visokoškolskog obrazovanja u Rijeci, uprava riječkog sveučilišta zahvalila se svim znanstvenicima, umjetnicima i studentima koji su u ovoj godini postizali izvanredne rezultate.

Puno izvrsnosti zbog koje je Sveučilište u Rijeci vidljivo u široj zajednici i puno zadovoljstva zbog dobrog rada, to je osnovni ton susreta održanog u riječkom rektoratu.

Ove godine dodijeljene su i posebne Zahvalnice Sveučilišta predstavnicima i voditeljima ustrojbenih jedinica koje su aktivnostima značajno doprinijele reputaciji Sveučilišta prateći institucijske iskorake u području sveučilišnih prioriteta

Zahvalnice su dobili: Centar za primijenjenu psihologiju, voditelj Zoran Sušanj; Centar za proteomiku, voditelj Stipan Jonjić, Centar za napredne studije jugositočne Europe, predstojnica Sanja Bojanić, Sveučilišni savjetovališni centar, voditeljica Ivanka Živčić Bećirević; Studentski zbor, predsjednica Pegi Pavletić, Ritech Racing Team, voditelj Filip Bratoš te Adria Hydrofoil Team, voditelj Ljubomir Pozder.

Popis svih dobitnika zahvalnica i kratka tumačenja pročitajte ovdje i poslušajte kako postignute uspjehe komentira i 2019. najavljuje rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić Samaržija:

Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka

Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.