Hrvatski radio

Radio Rijeka

Svi u Gradsku knjižnicu Rijeka! Učlanite se ili produžite članstvo u pola cijene

08.12.2022.

21:50

Autor: Radio Rijeka

Foto: Gradska knjižnica Rijeka

Foto: Gradska knjižnica Rijeka

Foto: - / -

Gradska knjižnica Rijeka ove godine obilježava 60. obljetnicu formalnog nastanka, a tim povodom ovog petka, 9. prosinca prepolavlja se već povoljna članarina.

Svi građani mogu upisati ili obnoviti članstvo pred istekom u Gradskoj knjižnici Rijeka za simboličnih 26,37 kuna. Plaćanja je moguće izvršiti gotovinski i kartično.


Upis/obnova članstva se mogu izvršiti u svim odjelima i ograncima Knjižnice (Središnji odjel Palača Modello, Središnji odjel Filodrammatica, Dječji odjel Stribor - Dječja kuća, Narodna čitaonica, ogranci Drenova, Zamet, Turnić, Trsat, Knjižnica Čavle, Knjižnica Vid Omišljanin).

Pri upisu potrebno je ispuniti upisnicu koja za mlađe od 16 godina mora biti potpisana i od strane roditelja, a zbog jednostavnosti preporučujemo da potrebnu upisnicu sami ranije preuzmete, isprintate i već pripremljenu donesete na željenu lokaciju.

Gradska knjižnica Rijeka

UPISNICE:

Cilj ove akcije dodatno je skrenuti pažnju na čitalačku kulturu, užitak čitanja, kreativnosti i mogućnosti koje pruža Gradska knjižnica Rijeka. 

Ujedno, ovo je i mala zahvala za svo strpljenje tijekom ovogodišnjih zatvaranja Središnjeg odjela Filodrammatica i Palača Modello koji su prolazili pripreme za selidbu u novu knjižnicu u kompleksu “Benčić”.

Gradska knjižnica Rijeka

Radno vrijeme odjela je od 8 do 19 sati i 30 minuta. Vidimo se! 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.