Hrvatski radio

Radio Rijeka

Svi za Marinu ove nedjelje u Dvoranu mladosti!

25.09.2015.

12:14

Autor: Joso Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U akciju prikupljanja pomoći za liječenje dvadesetogodišnje Marine Vukušić uključuju se brojni glazbenici s riječkoga područja. Zajednički koncert održat će u Dvorani mladosti ove nedjelje. Svi su pozvani, nema ulaznica, već svatko ostavlja novčani prilog - koliko može.

Nema predaje: nastavlja se akcija Svi za Marinu jer jednostavno znamo da i Marina ima pravo na život, koji se dodatno zakomplicirao prije pet godina, kada joj je dijagnosticirana rijetka bolest.

Za malo bolji život, nakon brojnih operacija, dvadesetogodišnjoj djevojci treba osigurati odlazak na liječenje u Beč, što uključuje trošak od blizu 80 tisuća eura. Organizatori su dosad prikupili oko 125 tisuća kuna, ali ne odustaju.

Jedan od koraka ka ostvarenju želja je koncert koji će u nedjelju u 19:30 biti u Dvorani mladosti na Trsatu. Nema ulaznica, cijenu određujete sami i svi ste pozvani. Čekaju vas Duško JeličićMarko ToljaBelfast foodMario Lipovšek Battifiaca, klapa GrobnikKoktelsiMaja Šuput, plesna skupina Flame Slavonske lole

Marina zaslužuje vašu pomoć, kaže jedan od organizatora svih događanja, Ivan Majdandžić: "Nema predaje, jednostavno to dijete kad vas pogleda s onim svojim velikim, širokim očima, ona vas razoruža i uvuče vam se u srce i dušu..."

Osim dolaskom na koncert, Marini Vukušić možete pomoći i uplatom donacija na račun u Hrvatskoj poštanskoj banci: IBAN HR1823900013290644037, za uplate iz inozemstva: SWIFT HPBZHR2X.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.