Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Svi za Marinu": uključite se u humanitarnu akciju i pomozite

14.08.2015.

10:34

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Svi za Marinu" naziv je humanitarne akcije u kojoj dobri ljudi predvođeni Klubom navijača "Armada" i Ivicom Majdančićem nastoje pomoći u prikupljanju sredstava za operaciju dvadesetogodišnje Marine.

Marina Vukušić boluje od neurofibromatoze - ostala je bez sluha i gubi vid. Operacija koja bi trebala biti obavljena u Beču vraća tračak nade u poboljšanje stanja. Marina je trenutno u Krapinskim toplicama, a u akciju su se već uključili nogometaši Rijeke i Orijenta, uskoro će to učiniti i nogometaši Krka. Jadranski derbi na rasporedu je ove subote, kada će na Rujevici nogometaši Rijeke i Hajduka istrčati u majicama na kojima će pisati "Svi za Marinu".

Prije utakmice, od 16 sati, pomoć će se prikupljati na Rujevici, u "Lovorki Kukanić". Nakon derbija, u 21 sat, na humanitarnom koncertu u kafiću "Morski prasac" pjevat će "Bonaca" i Duško Jeličić Dule. Za operaciju bi trebalo skupiti blizu 80 tisuća eura. Ovo je IBAN, za svaku vašu dobro došlu uplatu: HR1823900013290644037, a sve detaljnije informacije možete potražiti i na Facebook stranici "Svi za Marinu"Poslušajte razgovor s organizatorima akcije Ivicom Majdančićem i Dadom Muzaferović:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.