Hrvatski radio

Radio Rijeka

Svjetski dan turizma - tko su riječki najbolji turistički djelatnici?

27.09.2019.

13:47

Autor: Olivera Vinković

Dobitnici riječkih nagrada uz Svjetski dan turizma (Foto: TZ grada Rijeke)

Dobitnici riječkih nagrada uz Svjetski dan turizma (Foto: TZ grada Rijeke)

Foto: - / -

U sklopu programa kojim se obilježio Svjetski dan turizma, ali i završetak akcije "Volim Hrvatsku - Volim Rijeku", u petak su u Gradskoj vijećnici Grada Rijeke dodijeljene nagrade za sudjelovanje u ekološkim akcijama.

Najdjelatnici su turistički vodič Agoston Gergelydjelatnica u hotelskom objektu Hoteli Jadran Melita Milohmić, privatna iznajmljivačica Natali GoitanichAutotrolejev zaposlenik Dragan Ibišević, Brodocomercova prodavačica Ljubica Vuković te Ivan Bijelić iz Čistoće.

Mjesni odbori, ustanove i pojedinci nagrađeni su za sudjelovanje u akciji "Birajmo najuređenije okućnice, balkon i prozor", zatim za doprinos kvaliteti promocije turizma i Rijeke u akciji "Čovjek ključ uspjeha - Djelatnik godine" te za dugogodišnji dopinos promociji grada u trgovini, ugostiteljstvu i turizmu.

Kako je naglasio gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, svaki osmijeh prodavača, uređeni travnjaci i ulice, dobrodošlica su svakom gostu našem gradu.

Nagrade je dobilo 20 riječkih mjesnih odbora za balkone i okućnice, a posebna proznanja za dugogodišnji doprinos promociji grada i kvaliteti ugostiteljstva i turizma dobili su Hotel Jadran, Riječka nadbiskupija, Državni arhiv, Festival MiK, Radio Korzo, Kanal RI i Mirjana Rahelić

Poslušajte razgovor s gospođom Vuković, najprodavačicom i najčistačem, gospodinom Bijelićem:

Volim Hrvatsku - volim Rijeku, pripremila Olivera Vinković

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.