Hrvatski radio

Radio Rijeka

Talijanska poslastica ovoga petka na opatijskoj Ljetnoj pozornici: Christian Meringolo

30.08.2022.

09:28

Autor: Radio Rijeka

Christian Meringolo

Christian Meringolo

Foto: Festival Opatija / -

Christian Meringolo talijanski je glazbenik i pjevač koji već dugi niz godina u Njemačkoj i Italiji održava koncerte promovirajući talijansku kulturu i pjesme, a ovog ljeta se odlučio predstaviti i hrvatskoj publici, upravo na Ljetnoj pozornici u Opatiji, u petak, 2. rujna s početkom u 20:30 sati.

Meringolo će na koncertu pod nazivom „Notte Italiana“ izvesti najpoznatije talijanske canzone koje svi poznaju i rado slušaju poput Bella Ciao, Fuoco nel fuoco, Che sarà, L'italiano, Volare i mnoge druge.


Meringolo je održao do sada veliki broj koncerata i punio dvorane diljem Europe prenoseći entuzijazam i pozitivnu atmosferu koju je publika svih generacija prepoznala.


Christian je prvi talijanski glazbenik koji je potpisao ugovor s hrvatskom diskografskom kućom Croatia Records i tako otvorio nove mogućnosti za razvoj svoje karijere i na ovim prostorima.


L'Ultima notte, prva pjesma s novog studijskog albuma „Solare“ izdan je u lipnju ove godine, a video spot za pjesmu premijerno je emitiran 3. kolovoza na CMC televiziji.


Ulaznice po cijeni od 100 kuna mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici, online na www.mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima.

 

Meringolo

Meringolo

Foto: Festival Opatija / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.