Tek degustiran novi pjenušac Maličić Ivice Dobrinčića
07.11.2020.
13:51
Autor: Branka Malnar
PODIJELI
Foto: Branka Malnar / HRT - Radio Rijeka
Foto: - / -
Može li žlahtina zamijeniti gleru? Je li žlahtina dobra baza za proizvodnju pjenušca? Pitanja su koja često postavljaju vinari i sve više koriste upravo autohtonu žlahtinu za proizvodnju pjenušca. Najnoviji, tek jučer prvi put degustiran, je pjenušac Maličić Ivice Dobrinčića.
Poslušajte prilog Branke Malnar:
Maličić, pripremila Branka Malnar
Foto: Branka Malnar / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-
Foto: Branka Malnar / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-
Foto: Branka Malnar / HRT - Radio Rijeka, Foto: -/-
-, Foto: -/-
-, Foto: -/-
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
HRT koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam pružio bolje korisničko iskustvo o čemu više možete pročitati OVDJE. Ako ne želite dopustiti da HRT na vaše računalo upisuje kolačiće, možete to spriječiti postavkama Vašega internetskog preglednika.