Hrvatski radio

Radio Rijeka

Tele 2 proslavio rođendan u šumi - pošumit će 20 tisuća metara četvornih

11.10.2019.

14:33

Autor: Nenad Lučić / HRT Radio Rijeka

Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave TELE2 i Damir Martinović Mrle (Foto: Jasmin Saletović)

Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave TELE2 i Damir Martinović Mrle (Foto: Jasmin Saletović)

Foto: - / -

Telekomunikacijska kompanija Tele 2 svoje godišnjice poslovanja nastoji obilježiti provedbom raznih, ekoloških i humanitarnih aktivnosti, a Gorski kotar je danas odabran kao područje specifičnog načina proslave 14 rođendana spomenute tvrtke.

Naime, na lokaciji nedaleko Vrbovskog, gdje su elementarne nepogode uništile značajne količine šume, djelatnici kompanije su, u suradnji s poduzećem "Hrvatske šume" posadili od 10 tisuća sadnica smreke, a promociji ove ekološke akcije pridonio je i riječki glazbenik Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3.

"U akciji na području Gorskog kotara sudjeluje oko 150 ljudi, što je otprilike 40 posto od ukupnog broja zaposlenih u našoj kompaniji. Procjenjujemo da ćemo u provedbu akcije uložiti oko 27 tisuća minuta i pošumiti oko 20 tisuća metara četvornih, što je otprilike površina tri nogometna igrališta. Drago nam je da možemo pomoći i na pozitivan način ostaviti trag i na taj način proslaviti rođendan" rekao je o akciji, koja se odvijala pod geslom "Možda su u šumi", predsjednik uprave kompanije Tele 2 Viktor Pavlinić. Poslušajte:

Rođendansko pošumljavanje, pripremio Nenad Lučić

Galerija
Rođendansko pošumljavanje (Foto: Jasmin Saletovićs), Foto: -/-
Rođendansko pošumljavanje (Foto: Jasmin Saletović), Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.