Hrvatski radio

Radio Rijeka

Tomica Karamostić kriv je za sve i bit će spaljen 7. veljače!

15.01.2016.

13:39

Autor: Josip Krmpotić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kriv je! Kriv je jer čak i migranti dižu žicu prema Hrvatskoj, jer Anas ne mora učiti kineski, jer Karamarko ne zna engleski, a Orešković hrvatski... Za sve loše kriv je ovogodišnji pust Riječkoga karnevala koji će do 7. veljače visjeti u dvorištu Pomorskoga fakulteta u Rijeci.

Tomica Karamostić osuđen je na smrt. Nije dobio ni najmanju šansu da iznese obranu. Uz studente Pomorskoga fakulteta u Rijeci okupljene u maškaranu grupu POM-F-RI, na suđenju su bili Meštar Toni i još uvijek aktualna kraljica Riječkoga karnevala Stella Paris. Tako je označen početak maškaranja u Rijeci, iako će onaj službeni biti ove nedjelje, 17. siječnja, na blagdan sv. Antona.

Ovogodišnji pust, kažu POM-F-RI-jevci, nije se mogao zvati nikako drugačije. Kriv je, između ostaloga, i za to što je predsjednica otkazala konzultacije sa strankama i krenula na konzultacije na fakultetu, jer je Reiner otišao na godišnji nakon samo tri radna dana, jer unuci moraju posuđivati novac bakama i djedovima, jer Karamarko još uvijek broji pet točaka programa HDZ-a...

I zato će Tomica Karamostić u nedjelju 7. veljače, nakon velike karnevalske povorke, gorjeti na moru u riječkoj luci. Dotad će visjeti u dvorištu Pomorskoga fakulteta u Rijeci. Sve do čiste srijede, 10. veljače, kratko i slatko - živio pust! Poslušajte prilog:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.