Hrvatski radio

Radio Rijeka

Tony Cetinski za Radio Rijeku: "Želim biti nono koji može potrčat s unucima, a ne neki nemoćni starac."

06.05.2022.

14:02

Autor: Albert Petrović

Ilustracija; Koncert Tonyja Cetinskog u Vrnjačkoj banji

Ilustracija; Koncert Tonyja Cetinskog u Vrnjačkoj banji

Foto: Reximages / Pixsell

Tony Cetinski opet je aktivan. Ima novu pjesmu koja već osvaja publiku u regiji i kreće s koncertima. Već sutra koncert je u Zadru, a ekskluzivno doznajemo i za veliki koncert u kolovozu u Areni u Puli. Krajem travnja, s pjesmom Čuvam ljubav Tony je pobijedio na obnovljenom, nekad prestižnom festivalu Beogradsko proleće.

Uz Tonya koji je osvojio glavnu nagradu žirija, Marko Tolja je nagrađen za interpretaciju, a s uspjehom je nastupio i Kiki Rahimovski.

- To je bilo kao da Rijeka pobijedi Partizana u gostima 0:3, ali lijepo je bilo. Sreli smo se nakon dugo vremena s kolegama, družili se, a iskreno nisam očekivao nikakvu nagradu. Išao sam tamo promovirat pjesmu jer je riječ o kultnom festivalu na kojem je Oliver pjevao Magdalenu, Arsen svoje hitove, a pronašao sam i singlicu mog oca iz 70-tih s tog festivala...

Tony Cetinski

Još jedna stvar kojoj se Tony neizmjerno veseli je o što će uskoro prvi put uživo vidjeti svoju jednogodišnju unučicu koja živi s roditeljima u Berlinu.

Sad će dušebrižnici reć kako je to mogućE, a zaboravljaju kakovo je vrijeme bilo. Nije se nigdje moglo bez potvrde, a ja je dugo nisam imao ali sve ćemo mi to nadoknaditi. Uostalom svaki dan se vidimo putem video veze i igramo. Unučica se zove Elena i ne-slučajno je rođena baš na Svetu Elenu. Oni će kod nas po ljeti jer tu je (u Rovinju) najljepše a onda ćemo mi njima u posjet. Inače, Bog mi je dao da imam sina s 29 i rekao sam tada: "Želim biti nono koji može potrčat s unucima, a ne neki nemoćni starac."

TonyCetiski

"Pjesma Čuvam ljubav već naveliko osvaja publiku, a tete u dućanu i u apoteci su mi rekle da im se sviđa i to mi je dovoljno. To mi je najvažnije mjerilo. Naravno, zahvalan sam i glazbenim urednicima koji su je prigrlili i odaslali publici.", kaže Tony.


Poslušajte Čuvam ljubav i razgovor s Tonyem u cijelosti:

Tony Cetinski: Čuvam ljubav i razgovor

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.