Hrvatski radio

Radio Rijeka

Trajekti po ljetnom redu plovidbe tjedan ranije nego inače

24.05.2016.

12:20

Autor: HRT

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Ljetni red plovidbe "Jadrolinijinih" trajekata počinje u srijedu 25. svibnja, umjesto 2. lipnja kako je bilo dosad. Takvu je odluku donio ministar Oleg Butković, najavljujući da se u prvome tjednu cijene prijevoza putnika i vozila neće mijenjati.

S obzirom na to da je u četvrtak blagdan Tijelova, mnogi će krenuti prema moru, na produljeni vikend. Dobra vijest stiže za one koji će na otoke: ljetni vozni red Jadrolinije počinje ranije, već  u srijedu 25. svibnja. U prvom tjednu cijene se neće mijenjati, rekao je ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Građanima koji će tijekom nadolazećeg blagdana Tijelova učestalije putovati na hrvatske otoke i povratno na kopno omogućuje se da izbjegnu nepotrebne zastoje. Ovo je primjer fleksibilizacije poslovanja nacionalnoga brodara prema krajnjim korisnicima, koji su ujedno najvažniji izvor financiranja Jadrolinije, kaže Butković.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.