Hrvatski radio

Radio Rijeka

Traže se mladi Riječani koji će osmisliti turističku mapu za mlade turiste

18.11.2018.

12:54

Autor: Lea Domijan Fišter

Foto: TZ grada Rijeke

Foto: TZ grada Rijeke

Foto: - / -

Suradnjom Turističke zajednice grada Rijeka i Regionalnog info-centra za mlade Rijeka - UMKI objavljen je natječaj za grafičkog dizajnera i ilustratorskog suradnika na projektu USE-IT Rijeka, odnosno novoj mapi Rijeke namijenjenoj mladim posjetiteljima.

Natječaj je otvoren do 23. studenog, a mogu se javiti osobe od 16 do 35 godina starosti. USE-IT je europski brend, mladi za mlade. Projekt je do sada realiziran u četrdesetak europskih gradova, a u Hrvatskoj ga zasad ima samo Zagreb.

USE-IT je napravljen isključivo sudjelovanjem lokalne mladeži, nema veze s profesionalnim recenzorima, nitko od spomenutih objekata nije platio da se nađe na mapi, nema reklama, i nastoji objektivnim pristupom prenijeti subjektivne savjete mladih iz Rijeke.

Odabir dizajnera obavit će neovisna komisija i izabrani će dobiti novčane nagrade. Detalje natječaja možete pronaći na internetskoj stranici Grada Rijeke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.