Hrvatski radio

Radio Rijeka

Trener Hrvatskog dragovoljca nakon pobjede nad Rijekom: Moji dečki stvarno su dali svoj maksimum

19.03.2022.

13:50

Autor: Anja Matić

Dragan Tadić

Dragan Tadić

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

Na Kaf'e nam je danas došao čovjek o kom ovih dana pišu sve novine. Imenom i prezimenom radi se o Draganu Tadiću, aktualnom nogometnom treneru Hrvatskog dragovoljca.  

S našom "dežurnom plavušom" Ivom Pavletić Crnić komentirao je utakmicu u kojoj su Riječani šokantno, rezultatom 1:2, izgubili od posljednje plasiranog Hrvatskog dragovoljca. 

Moji dečki istrošili su se psihički i fizički nakon utakmice s Rijekom. Jako sam zadovoljan s njima, stvarno su dali svoj maksimum.

Dragan Tadić

Otkrio nam je da i 2 dana nakon utakmice nije spavao, zaprimio je više od 300 poziva i poruka punih riječi hvale i svima se iskreno zahvaljuje. 


Nakon goruće teme razgovarali smo s Draganom o njemu samom: njegovoj karijeri, samim počecima i životnim odlukama, njegovom trenerskom pristupu i još mnogo čemu. Cijeli razgovor poslušajte u nastavku:

emisija Kaf'e

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Kaf'e

Kavica subotom ujutro, i to uvijek u društvu nekog aktualnog i zanimljivoga gosta, točno u 11 sati. Kafe (naglasak na zadnjem slogu, naravno!) naizmjenično kuhaju (iz automata) voditelji i novinari Radio Rijeke.

Poslušajte u Slušaonici