Hrvatski radio

Radio Rijeka

Tri dana sporta i zdravlja u Novom Vinodolskom

10.05.2015.

13:59

Autor: Damir Pijaca

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U središtu Novog Vinodolskog danas završava trodnevna manifestacija "Fit4Novi" organizirana sa zadaćom promocije ne samo sporta već i zdravog načina života.

Program koji je, putem turnira i prezentacija,obuhvatio 15 različitih disciplina - tenis, košarku, plivanje, rukomet, nogomet, stolni tenis, ples, zumba-fitness, crossfit, jedrenje, rukomet, jogu, šah, pilates i tajlandski boks - sigurno je predstavio grad Novi Vinodolski i kao destinaciju sportsko-rekreativnog i zdravstvenog turizma. 

Osim sportskog dijela, posjetiteljima je sve vrijeme na raspolaganju bio i sajam zdrave hrane. Zadovoljstvo ne kriju ni organizatori: "Vrijeme nam je išlo na ruku, što je pridonijelo posjetu, a posebno su me oduševili klinci jer su pristali sudjelovati u svim aktivnostima", kaže voditeljica Odsjeka projekta i EU-fundacija u Gradu Novom Vinodolskom Sandra Ristić.

Ostvarenju projekta pridonijele su i Turistička zajednica Grada Novog Vinodolskog, OŠ Ivana Mažuranića, ustanove u kulturi te mnogi drugi. Manifestacija završava večeras kada će, nakon dodjele medalja i nagrada,nastupiti grupa Vatra. Javlja Damir Pijaca:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.