Hrvatski radio

Radio Rijeka

U kamp Zablaće u Baški Valamar uložio 39 milijuna kuna

13.07.2017.

16:12

Autor: Hina

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Turistička kompanija Valamar Riviera u novitete u kampu Zablaće u Baški na otoku Krku uložila je oko 39 milijuna kuna, čime se gostima uz ostalo nude mogućnosti luksuznog kampiranja, izvijestili su u četvrtak iz Valamara.

U kampu Zablaće u sklopu ulaganja postavljene su nove mobilne kućice, uređena je recepcija te kamperske parcele, a otvoren je i novi bar, tržnica, pozornica za razna događanja, dječje igralište i drugo. Otok Krk je rastuće Valamarovo odredište na Kvarneru, u koju kontinuirano ulaže u podizanje kvalitete objekata i usluga te u širenje kapaciteta akvizicijom Hotela Baška, zaključenom 2015. godine.

"Valamar je u investicijskom ciklusu 2016./2017. uložio više od 100 milijuna kuna u razvoj portfelja u destinaciji Krk, a u zadnja tri investicijska ciklusa, zajedno s akvizicijom Hoteli Baška, uloženo je oko 370 milijuna kuna", navodi kompanija, uz podatak da Krku ima tri hotela i pet kampova, u kojima može smjestiti više od 10 tisuća gostiju.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.