Hrvatski radio

Radio Rijeka

U Opatiji Imperial Spirits Festival: prvi najveći festival koktela u Hrvatskoj!

23.05.2023.

11:31

Autor: Radio Rijeka

Koktel majstor

Koktel majstor

Foto: Imperial Spirits Festival / -

Najbolji koktel majstori i miksolozi iz regije predstavljaju nove trendove i vrhunske koktele na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu.

Prvi Imperial Spirits Festivala održat će se 26. i 27. svibnja u hotelu Kvarner u Opatiji, u organizaciji Liburnia Hotels & Villas.


Koktel majstori i miksolozi iz Hrvatske i regije predstavit će aktualne trendove iz industrije te posjetiteljima ponuditi jedinstveno barsko iskustvo najnovijih i najboljih žestokih pića.


Vrhunski chefovi će u gastro zoni za posjetitelje pripremati lokalne i internacionalne specijalitete, a sve prati i bogati zabavni i glazbeni program koji uključuje DJ i live izvođače.


Zadnji dan festivala u klubu Gervais održat će se i afterparty na kojem će nastupiti jedan je od vodećih hrvatskih DJ-a s internacionalnom karijerom, Joe2Shinne.


Ulaznice za festival je moguće kupiti u obliku dnevne ili festivalske ulaznice, a koju je uključeno neograničeno kušanje koktela i ulaz na afterparty.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.