Hrvatski radio

Radio Rijeka

U potrazi za toplom odjećom, preklopnim madracima, dekama...

26.02.2018.

14:17

Autor: Iva Pavletić Crnić, Tatjana Sandalj

Foto: Klub mladih

Foto: Klub mladih

Foto: - / -

Sve je više onih koji u ovim hladnim zimskim danima trebaju našu pomoć. Klub mladih Rijeka organizirao je akciju prikupljanja tople odjeće i obuće za građane koji nemaju sreću da si to sami mogu priuštiti. Pomoć trebaju i u Prihvatilištu Ruže sv. Franje.

Tople jakne i kapute, hlače, kape, rukavice, šalove, duge majice, tople tenisice/cipele i slično prikupljat će u Klubu mladih do petka, 2. ožujka, svakog dana od 8 do 20 sati.

Prihvatilište za beskućnike Ruže sv. Franje osiguralo je dodatne ležajeve za beskućnike. U prihvatilištu je slobodan još samo jedan krevet, ali su u dnevnom boravku omogućili prostor za spavanje onima koji se nemaju gdje skloniti. Mole građane koji mogu dati pokrivače i deke, preklopne madrace, konzerviranu hranu, čajeve,... da ih donesu u Prihvatilište.

Klub mladih Rijeka organizirao je prikupljanje i preuzimanje tople odjeće i obuće u prostorijama na riječkoj adresi Erazma Barčića 9A. Mole sve koji će donirati toplu odjeću i obuću da ona bude čista i nepoderana da bi se mogla odmah koristiti.

U Klubu mladih bila je Iva Pavletić Crnić, a dočekao ju je voditelj Kluba mladih Andrej Brišćik:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.