Hrvatski radio

Radio Rijeka

U Rijeci postavljena nova turistička prometna signalizacija

13.08.2015.

15:56

Autor: Iva Črnjar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tijekom srpnja postavljene su 44 nove table na 12 lokacija čime je nastavljen projekt širenja turističke signalizacije u Rijeci.

Pored postojeće turističke signalizacije koja je postavljena ranijih godina, od toga veliki dio 2014. godine kada je na 23 lokacije u gradu postavljeno 68 tabli turističke signalizacije, i ove se godine nastavilo s postavljanjem novih tabli. U posljednje dvije godine ukupan broj postavljenih tabli narastao je na 112 tabli na 65 lokacija. Označavanje će se nastaviti i u 2016. godini, kada će se proširiti i na šire područje grada Rijeke.

Projekt postavljanja turističke signalizacije na području grada Rijeke izradila je Turistička zajednica grada Rijeke u suradnji s Rijeka prometom d.d., Odjelom za komunalni sustav Grada Rijeke te Hrvatskim cestama d.d. Postavljanje turističke signalizacije provodi se kako bi se turisti i domicilno stanovništvo lakše snalazili u prometu prilikom pronalaženja kulturno-povijesnih i sportskih sadržaja koje nudi naš grad.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.