Hrvatski radio

Radio Rijeka

U Rijeci završava sezona grijanja

07.04.2020.

09:29

Autor: Ivan Ribarić

Foto: Pixsell

Foto: Pixsell

Foto: - / -

Obavještavamo korisnike toplinske energije da će danas, 7. travnja 2020. godine, Energo postepeno gasiti grijanje u objektima na toplinskom sustavu grada Rijeke. Za završetak su se stekli uvjeti s obzirom na to da je tri uzastopna dana, prema podacima DHMZ-a, temperatura bila viša od 12°C u 21 h.

Suvlasnici zgrada mogu potpuno samostalno odlučivati o ranijem ili kasnijem završetku sezone grijanja putem svojih ovlaštenih predstavnika stanara. Drugim riječima, Energo ostavlja mogućnost svim svojim korisnicima da produlje grijanje svojih zgrada neovisno o formalnom završetku sezone.

Podsjećamo da u ljetnom režimu rada toplinski sustavi koji rade u automatskom režimu, Gornja Vežica, Kozala i Škurinje, započinju sa zagrijavanjem potrošne tople vode u 5:30 sati, dok ostali sustavi započinju sa zagrijavanjem potrošne tople vode u 6:00 sati, ističu u Energu.

Za dodatne informacije građani se mogu obratiti putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 353 040.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.