Hrvatski radio

Radio Rijeka

16:30 / 29.04.2022.

Autor: Radio Rijeka

U riječkom Hiltonu Deni Srdoč predstavio Nebo Restaurant & Lounge

Nije losos nego domaća pastrva

Nije losos nego domaća pastrva

Foto: Dražen Zima / Radio Rijeka

Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj i glavni barmen Dimitrije Vasiljević predstavili su inovativni koncept Nebo Restaurant & Lounge u sklopu Hilton Rijeka Costabella.

Deni Srdoč prezentirao je poseban ljetni i lagani lounge meni koje se slaže s autorskim koktelima Dimitrija Vasiljevića


Marinirani boškarin, carpaccio od kvarnerske bijele ribe, pačji pate i Gacka losos pastrva samo su dio autorskih kreacija koje su gosti imali priliku kušati. 


Restoran Nebo i prostor Loungea otvoreni su i za vanjske goste cijele godine, na terasi s jednim od najljepših pogleda na Kvarner. 


Poslušajte s kim smo sve razgovarali:

Bili smo na otvaranju Nebo Restaurant & Lounga

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.