Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj i glavni barmen Dimitrije Vasiljević predstavili su inovativni koncept Nebo Restaurant & Lounge u sklopu Hilton Rijeka Costabella.
29.04.2022.
16:30
Autor: Radio Rijeka
Deni Srdoč, najmlađi nositelj Michelinove zvjezdice u Hrvatskoj i glavni barmen Dimitrije Vasiljević predstavili su inovativni koncept Nebo Restaurant & Lounge u sklopu Hilton Rijeka Costabella.
Deni Srdoč prezentirao je poseban ljetni i lagani lounge meni koje se slaže s autorskim koktelima Dimitrija Vasiljevića.
Marinirani boškarin, carpaccio od kvarnerske bijele ribe, pačji pate i Gacka losos pastrva samo su dio autorskih kreacija koje su gosti imali priliku kušati.
Restoran Nebo i prostor Loungea otvoreni su i za vanjske goste cijele godine, na terasi s jednim od najljepših pogleda na Kvarner.
Poslušajte s kim smo sve razgovarali:
Bili smo na otvaranju Nebo Restaurant & Lounga
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora