Hrvatski radio

Radio Rijeka

U srpnju Ikea otvara dostavni centar u Mavrincima

29.05.2017.

10:42

Autor: Tajana Petrović Čemeljić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U srpnju ove godine Ikea će otvoriti svoj prvi dostavni centar u Rijeci, na lokaciji Metroa (Mavrinci 16b, Čavle). U dostavnom centru kupci će moći preuzeti proizvode naručene putem Ikeine internetske trgovine, javljaju iz Ikee Hrvatska.

Troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna, a vrijeme dostave kraće nego do sada. Zaposlit će petero djelatnika, a natječaj je u tijeku. Mjesec dana kasnije, u kolovozu, dostavni centar bit će otvoren i u Splitu. Ikeini dostavni centri prostirat će se na površini od 600 do tisuću četvornih metara.

"Naš je cilj učiniti Ikeina rješenja što dostupnijima i pristupačnijima većini kupaca u Hrvatskoj. Otvaranjem dva dostavna centra u Splitu i Rijeci, korak smo bliže tom cilju. Razmatramo i druge lokacije u Hrvatskoj na kojima bismo mogli otvoriti dostavne centre", kaže je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike u Ikei Hrvatska.

Ikea planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji, od čega dva u Hrvatskoj. U sljedeće tri godine planirano je otvorenje još tri Ikea robne kuće u regiji, priopćili su iz Ikee Hrvatska.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.