Hrvatski radio

Radio Rijeka

Udruga "Mijau" Rijeka organizira akciju sterilizacije mačaka s 50% popusta

15.01.2022.

10:05

Autor: HRT - Radio Rijeka

drage veterinarke i maca

drage veterinarke i maca

Foto: - / udruga "Mijau"

U suradnji s četiri veterinarske ambulante u Rijeci i okolici, Udruga "Mijau" Rijeka i ove godine organizira akciju sterilizacije mačaka. 

Danas, 15. siječnja pa do kraja veljače, svi građani imaju priliku sterilizirati jednu ili više mačaka s popustom od 50 %. Cijena ovisi od ambulante do ambulante te zahvat za ženke iznosi od 205 do 260 kuna, dok kastracija mužjaka stoji od 150 do 205 kuna. Zbog velikog interesa poželjno je naručiti se i rezervirati termin čim prije. 


U akciji sudjeluju veterinarske ambulante "Kućni Ljubimci" na Kozali, ambulantra „Trsat", zatim RiVet na Kantridi i Veterinarska ambulanta Turković na Viškovu. Udruga Mijau moli sve sugrađane da se odazovu akciji i steriliziraju odnosno kastriraju svoje kućne ljubimce, pa i one mace koje hrane ispred svojih kuća, čime se može osigurati normalan suživot čovjeka i životinje.


Ukoliko netko od građana želi sterilizirati mačke koje hrani, a ne može ih uhvatiti i postoperativno brinuti o njima, mogu se obratiti Volonterima udruge Mijau. Ako vas zanima, više informacija možete pronaći ovdje.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.