Hrvatski radio

Radio Rijeka

Udruga Senior poziva umirovljenike na radionicu medijske pismenosti karizmatičnoga Gorana Milića

18.04.2022.

13:25

Autor: Radio Rijeka

Goran Milić

Goran Milić

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell

Nova riječka udruga Senior sutra službeno počinje s radom i poziva umirovljenike te osobe starije životne dobi da im se uključe u aktivnostima osmišljenim za unapređenje njihove kvalitete života.

Udruga će svoje članove poticati na sudjelovanje u društvenim aktivnostima i osposobljavati ih da sami počnu rješavati svoje probleme.


Prvo okupljanje predviđeno je za četvrtak, 21. travnja kada će poznati novinar Goran Milić okupljenima govoriti o medijskoj pismenosti i tako pomoći članovima udruge Seniori u boljem snalaženju u svijetu medija. Razgovor o tome kako svatko od nas može doprinijeti mijenjanju medijskih sadržaja nastavit će se i u petak.


Godišnja članarina udruge iznosi 40 kuna i omogućava sudjelovanje u svim aktivnostima udruge kao i brojne druge pogodnosti. 


Više informacija o nadolazećoj medijskoj radionici našoj Vedrani Lisici Pavlović rekla je gospođa Ivančica Celevska. Cijeli razgovor poslušajte u nastavku:

medijska radionica

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.