Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ukusni kvarnerski zalogaji uz glazbu Gorana Karana na Trsatskoj gradini

25.08.2016.

14:29

Autor: Ivica Vrkić, Boris Kanazir

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Trsatskoj gradini ove će se nedjelje dogoditi jedan uobičajen, ali posebno dobar spoj - ukusne kvarnerske hrane i dalmatinske glazbe. Događanje se zove "Taste & Music", hranu će ponuditi osam riječkih restorana, a pjevat će Goran Karan.

U sklopu programa Ljeto na Gradini u nedjelju 28. kolovoza osam riječkih restorana predstavit će se s gastronomskom ponudom temeljenom na kvarnerskim delicijama. Uz najbolju hranu, degustirat će se i odlična kava. Spoju gastronomije i glazbe svojim će nastupom doprinijeti poznati splitski pjevač Goran Karan, čiji koncert počinje u 21:30.

Ugostitelji će ukusne zalogaje nuditi na sedam dijelova Gradine, tako da posjetioci naprave putovanje okusima i prostorom Trsatske gradine. Ulaznice za gastronomski program, koje su uključivale osam različitih zalogaja te sjedenje na koncertu već su rasprodane, a ostalo je još nešto stajaćih mjesta za nastup Gorana Karana. Te ulaznice koštaju 70 kuna i mogu se kupiti na Trsatskoj gradini ili u sustavu Mojekarte.hr.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.