Hrvatski radio

Radio Rijeka

Uoči sezone Crikvenički Jadran proširio kapacitete zakupom

21.02.2020.

10:31

Autor: HRT - Radio Rijeka

Hotelom Lišanj iduće tri godine upravljat će Jadran d.d. (Foto: Jadran d.d.)

Hotelom Lišanj iduće tri godine upravljat će Jadran d.d. (Foto: Jadran d.d.)

Foto: - / -

Crikvenički Jadran d.d. zaključio je u četvrtak ugovore o zakupu dodatnih smještajnih kapaciteta u tri atraktivne jadranske turističke destinacije u Novom Vinodolskom, Baškoj Vodi i Umagu. Postojećim kapacitetima dodali su 403 nove smještajne jedinice.

U Novom Vinodolskom na upravljanje su preuzeli  168 smještajnih jedinica u hotelu Lišanj te 60 smještajnih jedinica u hotelu Horizont. Uravljat će i hotelom Noemia u Baškoj Vodi u kojem se gostima nudi smještaj u 63 jedinice. Djelovanje su proširili i na istarsko tržište preuzimanjem Garden Palace Resorta Bella Natura na glavnoj gradskoj šetnici u Umagu sa 112 visokokvalitetnih soba i apartmana.

Ugovor o zakupu za hotele Lišanj i Horizont zaključen je na razdoblje od tri godine, a za hotel Noemiu na 15 godina od 1. lipnja. Kompleksom Garden Palace Resort Bella Natura upravljat će narednih 10 godine računajući od 1. travnja.

"Ovim preuzimanjima na upravljanje Jadran d.d. povećava značajno svoje postojeće smještajne kapacitete za predstojeću glavnu turističku sezonu i proširuje lepezu ponude na jadranskoj obali. Naša profesionalna iskustva i kompetencije, kao i sinergija upravljanja optimizacijom troškova vjerujem da će dati vrlo brzo pozitivne rezultate, a našu tvrtku pozicionirati među vodeće hotelijersko-turističke organizacije na jadranskoj obali od sjevera od juga, uključujući i naše otoke", izjavio je predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris, stoji u priopćenju tvrtke.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.