Hrvatski radio

Radio Rijeka

Uspješno glazbeno ljeto 12-godišnjeg Carla Božića

06.07.2019.

11:43

Autor: Albert Petrović

Carlo Božić na balkonu Radio Rijeke, spreman za sva pitanja (Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka)

Carlo Božić na balkonu Radio Rijeke, spreman za sva pitanja (Foto: Albert Petrović / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

12-godišnji Carlo Božić je još jedno čudo od djeteta iz Oljinog Maraton glazbenog inkubatora. Pod mentorstvom Žanila Tataja, vraća se s drugom nagradom s uglednog dječjeg međunarodnog festivala Fens u Kopru.

Osim što pjeva, Carlo Božić uči klavir u glazbenoj školi I. M. Ronjgova, a na festivalu Kastafski glasi prije desetak dana osvojio je prvu nagradu žirija duetom s Robertom Rezg Brown.

"Super mi je ovo sve", kaže Carlo: "Družim se, upoznajem prijatelje i dobro se zabavljam. Ipak, sretan sam što ću konačno imati više vremena za kupanje i igru." Napomena za obožavateljice, Carlo se kupa u Iki.

"Pjesmu Tajna s kojom sam nastupio u Kopru uglazbio je Žanil, na moj tekst u pisanju kojeg mi je malo pomogao tata. Jako mi se sviđa autorstvo i mislim da ću nastavit s time", govori Carlo o budućnosti.

Za kupanje ipak neće biti puno vremena jer Carla čekaju nastupi u dva mjuzikla, oba u srpnju, na trsatskoj Gradini. Obožavatelji, požurite po ulaznice, a u međuvremenu, u nastavku slušajte razgovor s 12-godišnjim glazbenim čudom:

Carlo Božić pjeva, svira klavir i piše tekstove; pripremio Albert Petrović

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.