Hrvatski radio

Radio Rijeka

Uspješno zaključena akcija 'Dajmo snage Forci!'

16.07.2013.

12:21

Autor: Tatjana Sandalj

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U okviru humanitarne akcije 'Dajmo snage Forci!' za pomoć Plivačkom Klubu Forca koji djeluje u Rijeci s ciljem motoričkog opismenjavanja i socijalizacije djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom prikupljeno je 125 tisuća kuna.

Pedeset i pet tisuća prikupljeno je aktivnostima Kluba sinkroniziranog plivanja Primorje Aqua Maris, a sedamdeset tisuća prikupljeno je donacijama na Humanitarnom karnevalskom balu u organizaciji Grada Rijeke.

Sinkro plivačice kluba Primorje Aqua Maris izvele su u subotu 13. srpnja na Bazenima Kantrida mjuzikl Chicago na Kantridi. Mjuzikl je izvelo ukupno osamdeset sinkro plivačica u pratnji riječkog Maraton benda i plesača na svili, a u glavnim ulogama bilo je troje mladih riječkih pjevača: Dino Antonić, Ana Horvat i Marina Mrazovac.

Pune tribine plivališta na Kantridi svjedočile su velikom spektaklu, a građani Rijeke još su jednom pokazali da imaju veliko srce.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.