Hrvatski radio

Radio Rijeka

"Utrka prijateljstva" odgođena, aktivnosti na Platku i dalje po planu

11.07.2020.

13:02

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Festival sportske rekreacije 2020

Foto: Festival sportske rekreacije 2020

Foto: - / -

Predviđeni 8. Kupski noćni polumaraton "Utrka prijateljstva", koji je bio predviđen za danas u Brodu na Kupi, odgađa se do daljnjega iz razloga ponovne pojave korona virusa, a neće se održati niti planirani program nordijskog hodanja i pješačenja.

Nedjeljni program na Plataku, gdje organizator priprema program "Sportsko – rekreativni program u prirodi" i to za sve generacije, održat će se prema planu.

Aktivnosti su zepočele u 11 sati, a svi zainteresirani moći će zaigrati stolni tenis (program se organizira u suradnji sa STK Opatija 08) te badminton, crossminton i mini tenis (program se organizira u suradnji sa KŠR Gorovo).

Svi programi su besplatni, a prijave za uključivanje u aktivnosti su na licu mjesta.

Što se tiče Festivala sportske rekreacije, on se nastavlja tijekom cijelog ljeta sve do velikog finala koje će se održati na Platku 19. rujna, a čiji se program zasad drži u tajnosti jer će biti nešto doista posebno.

Savez sportske rekreacije "Sport za sve" Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života.

"Festival sportske rekreacije Platak 2020 " je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju Savez sportske rekreacije "Sport za sve" Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.